Bijelsin Lids glavni u Jorkširu, još jedan šok za Murinja [VIDEO]

Odigrane su još dve utakmice trećeg kola engleske Premijer lige.

U jorkširskom derbiju Lids je slavio protiv Šefild Junajteda u gostima, a jedini strelac bio je Patrik Bamford u 88. minutu. On je odlično skočio na centaršut Herisona i tako postao prvi Englez koji je dao gol za Lids u novom prvenstvu, mada je tim sa ”Elend Rouda” postigao već osam golova, tri su dali Liverpulu, a četiri Fulamu. Bijelsin tim ima šest bodova iz prva tri kola i pored dosta teškog rasporeda.

Iznenađenje se dogodilo u Londonu, Totenehm je ostao bez trijumfa protiv Njukasla, mada je propustio veliki broj prilika, a imao je prednost do 95. minuta. Tada je, posle konsultacije sa VAR tehnologijom, glavni sudija Piter Benk pokazao na belu tačku, pošto je lopta pogodila u ruku Erika Dajera. Kalum Vilson je pogodio mrežu ”pevaca” i neutralisao gol Lukasa Mouru iz 25. minuta. Odlukom arbitra veoma nezadovoljan bio je Žoze Murinjo, koji je odmah po izvođenju penala napustio teren.

Šefild Junajted – Lids 0:1 (0:1)
Bamford 88′

Totenhem – Njukasl 1:1 (1:0)
Lukas Moura 25′ – Vilson 90+7′(p)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVO U MAJSTORICI: Crvena zvezda je šampion Srbije!

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u majstorici Superlige protiv Partizana 3:0 (25:23, 25:18, 25:18). Samo je prvi set bio neizvestan...

POVEZANE OBJAVE