Gavrić: Zadovoljan sam, ne treba da stanemo

Crvena zvezda je upisala i devetu pobedu u šampionatu Srbije.

Crveno-beli su nadigrali Mladost u Lučanima rezultatom 4:0, a strelac prvog gola bio je Željko Gavrić.

U razgovoru za klupski sajt mladi vezista je istakao da su njegove dobre partije plod odlične timske igre.

Moram da kažem da je sinoć ponovo igra čitave ekipe bila odlična. Drago mi je što moji golovi upravo dolaze kao rezultat našeg timskog rada. Zadovoljan sam igrom, kao i novim golom, koji mi znači zbog samopouzdanja. Idemo dalje, sada se okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje i sve ćemo dati kako bi stigli do zacrtanog cilja, rekao je Gavrić za klupski sajt.

Zvezdu u četvrtak očekuje odlučujuća utakmica za plasman u Ligu Evrope protiv Ararata u Jermeniji, ukoliko ne bude nekih promena zbog ratnog stanja u toj zemlji. Gavrić veruje da će ekipa nastaviti sa dobrim partijama i izboriti jesen na evropskoj sceni.

-Ne treba da stanemo. Moramo nastaviti sa ovakvim efikasnim partijama. Ponavljam, mnogo mi je drago što kao ekipa postižemo odlične rezultate i treba tako i da nastavimo. Verujem da su navijači uz nas, videli smo i sinoć da su nam pružili podršku. Zbog njih i igramo fudbal, kako bi im doneli radost. Sigurno je da ću se boriti da i u četvrtak postignem pogadak, ali je najvažnije da pobedimo i uđemo u Ligu Evrope, a gol ako dođe – dođe, dodao je Željko Gavrić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš izlazi na NBA draft!

Poznato je tokom čitave ove sezone da Nikola Topić, plejmejker Crvene zvezde, važi za kandidata koji će na NBA...

POVEZANE OBJAVE