Promašaj koji bi mogao da promeni mnogo toga: Da li Vlahović ostaje u Firenci?

Fjorentina je odigrala sjajan meč protiv Intera, ali je na kraju ostala bez bodova zahvaljujući primljenim golovima u 87. i 89. minutu.

Srpski napadač u klubu iz Firence, Dušan Vlahović, u igru je ušao u 61. minutu, a deset minuta pre kraja, pri rezultatu 3:2 za “violu” imao je odličnu priliku da stavi tačku na meč.

Šutirao je loše, nakon čega se sve okrenulo u korist Intera, a dan nakon meča stižu i nagoveštaji da bi bivši igrač Partizana mogao da promeni sredinu do kraja prelaznog roka.

Mediji ističu da je za Vlahovića neophodan kontinuitet, bez obzira na učinak, a u konkurenciji Riberija, Kjeze, Kuamea pa i Kutronea teško će se naći prostora za tako nešto s obzirom da Fjorentina igra samo Seriju A i Kup Italije.

Krajem prošle sezone pojavile su se i prve informacije o razmimoilaženju sa trenerom Jakinijem i potrebno je rešiti ovo pitanje što pre pošto je do kraja prelaznog roka ostalo još manje od deset dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE