Sadik prvi na prodaju: Partizan dobio konkretnu ponudu, ali postoji jedan problem

Fudbaleri Partizana ostali su bez Evrope ove sezone i sada sledi ono čega su se navijači najviše pribojavali.

Teška finansijska situacija kao jedino rešenje nameće prodaju igrača, a među prvima koji bi mogli da napuste Humsku je Umar Sadik.

Kako prenosi Mozzartsport crno-beli imaju ponudu Klub Briža vrednu 7.5 miliona evra, ali u ovom trenutku kao prepreka stoji način isplate. Belgijanci navodno žele da navedenu sumu isplate tokom naredne dve godine, dok je Partizanu neophodan čitav novac odmah.

Nadaju se u Humskoj da bi u klub mogla da stigne i neka bogatija ponuda sa Bliskog Istoka, ali je pitanje i da li bi Nigerijac želeo da karijeru nastavi u Emiratima ili Saudijskoj Arabiji.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još desetak dana, a Sadikovim odlaskom crno-beli će ostati bez prve opcije u napadu. Ukoliko u klub ne stigne zamena, napad će predvoditi Bojan Matić, a za očekivati je i da će u prvi tim biti prekomandovan Nikola Štulić koji je već upisao nekoliko nastupa kod Sava Miloševića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE