Srpski golman se javio iz Jermenije: Borjan spremio šlem, ne verujem da će ovo dugo trajati

Dok čekamo reakciju UEFA na objavu ratnog stanja u Jermeniji iz ove zemlje se javio bivši golman užičke Slobode, OFK Beograda, Mladosti i još nekih srpskih klubova, Ognjen Čančarević.

Čančarević brani za Alaškert i kako je rekao u naredna dva dana sigurno neće biti nikakvih sportskih događaja.

Nama su otkazali utakmicu koju je trebalo sada da igramo, nećemo imati sutra ni trening, a za dalje ćemo videti, rekao je Čančarević za Maxbetsport.

Situacija je trenutno napeta, ali prema njegovom mišljenju neće trajati dugo.

Verovatno će da nam javljaju iz dana u dan, kako napreduje situacija. Ne verujem da će da traje dugo. Baš sam pričao sa nekim drugarima, veruju da će sve da se smiri za nekoliko dana. Bilo je u Nagorno-Karabagu sukoba i pre dva meseca, samo što tada nije proglašeno ratno stanje. Sukobi tamo traju duže od 30 godina, ali prvi put je ovako od kako sam ja u Jermeniji. Kažu da se već prijavio ogroman broj patriota, oko 10.000 muškaraca je već spremno da krene tamo u rat. Oni su spremni da se bore za tu teritoriju do zadnjeg čoveka ako bude trebalo, ali sigurno neće izaći iz nje.

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan, već je zvao i raspitivao se kakva je situacija.

Borjan me je baš malopre zvao, da se raspita o situaciji. Kaže mi da je spremio šlem, pa me je pitao da li da ga nosi. Rekao sam mu da je najbolje da iskaču iz padobrana, odigraju na brzinu utakmicu i da beže, uz osmeh je zaključio Čančarević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE