Stanojević o meču sa Bačkom, zdravstvenom biltenu, Jojiću, Filipu Stevanoviću… [VIDEO]

Partizan dočekuje Bačku u utakmici devetog kola Linglong Super lige Srbije. Utakmica u Humskoj na programu je u ponedeljak, 28. septembra od 18 časova.

Crno-beli u ovaj susret ulaze nakon teškog gostovanja u Belgiji i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igrači koji nisu igrali, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge, ali naravno prilagođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim, kako bi smo sutra bili odmorniji, rekao je Stanojević i osvrnuo se na pripremu za sutrašnji meč.

Bačka igra disciplinovano, kao i sve ekipe. Igraju sa dva napadača i mogu da budu opasni na bočne lopte. Fokus, ozbiljnost, svaki protivnik nam je važan i potreban je maksimalan pristup. I da nismo ispali iz Evrope moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo. To je naša baza i prioritet. Nisam stigao još da upoznam sve igrače. Igraće najspremniji i biće prilike da neki drugi igrači dobiju šansu.

Što se tiče zdravstvenog biltena ima dosta rovitih igrača.

Sadik nije spreman 100 odsto, Urošević je imao problem, Lutovac i Vitas se vraćaju. Videćemo danas posle treninga celokupnu situaciju, kazao je Stanojević.

Trener Partizana je još jednom naglasio da bi voleo da Miloš Jojić dođe u klub, ali da će to biti teško izvodljivo, kao i da je Filip Stevanović neko ko bi uskoro mogao da naspusti Partizan zbog finansijske situacije.

Ja bih voleo Jojića u timu, ali to nije lako jer on ima svoje planove i ambicije. Voleo bih da Stevanović ostane do 23. godine, ali teško će on dočekati u Partizanu i sledeći rođendan kako trenutno stvari stoje, dodao je Aleksandar Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE