Košmarni start nikako da se okonča, hoće li se Fulam probuditi pre nego što bude kasno [VIDEO]

Fulam – Aston Vila 0:3 (0:2)
Griliš 4′, Hjurihejn 15′, Mings 48′

Fulam je upisao i treći poraz u novom prvenstvu Premijer lige. Na ”Krejven Kotidžu” je slavila Aston Vila, sigurno i ubedljivo 3:0.

Od starta je krenulo po zlu za domaćina. Griliš je iskoristio dobro dodavanje Mekgina, i slabu intervenicu odbrane ”kolibara”, ida bi doveo tim iz Birmingema u vođstvo. Već u 15. minutu bilo je 0:2. Lepu akciju Vile preciznim udarcem u levi donji ugao završio je Hjurihejn. Odbrana domaćina uglavnom je pogledom ispratila sve što se dešavalo u njihovom kaznenom prostoru.

Fulam je tokom celog meča igrao na isti način, pokušavali su dugim loptama i centaršutevima da pronađu Aleksandra Mitrovića u srcu šesnaesterca Vile. Srpski centarfor je uspevao da dobije neke bitke sa direktnim rivalima, imao je šest pokušaja ka golu Martineza, ali nije uspeo da smesti loptu iza njegovih leđa.

Samo što je počelo drugo poluvreme Hjurihejn je centrirao, MIngs bio zaboravljen na petercu, i bez problema je još jednom naterao Oreolu da vadi loptu iz mreže. Fulamu je poništen jedan gol, strelac je bio Rid, ali je ranije Mitrović napravio prekršaj.

Ovo je prva pobeda Aston Vile u gostima u Premijer ligi, još od 1. januara kada su slavili u Barnliju. Sada su osvojili maksimalan broj bodova nakon dve odigrane utakmice u novoj sezoni i nalaze se na deobi četvrtog mesta sa šest bodova i utakmicom manje. Fulam je poslednji, bez bodova i sa gol razlikom 3:10.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE