Krizni štab stopirao: Otkazan 33. Beogradski maraton

Organizatori Beogradskog maratona saopštili su da je 33. maraton u prestonici Srbije otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Maraton, koji je bio zakazan za 18.10. 2020. godine otkazan je nakon konsultacija sa Kriznim štabom, koji nije dao zeleno svetlo za ovaj događaj i pored velikog angažovanja organizatora.

Drage trkačice, dragi trkači, poštovani partneri i prijatelji, sa neizmernim žaljenjem moramo da vas obavestimo da nismo dobili odobrenje da 33. Beogradski maraton održimo 18.10.2020. Posle nekoliko meseci ozbiljnog i predanog rada na pripremi plana realizacije izmenjenog organizacionog i programskog koncepta 33. Beogradskog maratona, prilagođenog sadašnjoj situaciji i u skladu sa aktuelnim merama Kriznog štaba, a u cilju zaštite stanovništva od pandemije Covid19, kao i prikupljanja informacija, znanja i iskustava organizatora drugih sličnih događaja koji su se upravo održali ili će biti održani – sa namerom da ih primenimo u Beogradu, očekivali smo pozitivan odgovor i bili spremni da odmah pristupimo organizaciji događaja na odgovoran način. Ovakva odluka je za nas veliko razočaranje. Izvinjavamo se svima koji su sa nama već dugo iščekivali i nadali se da ćemo razdragano tokom jeseni trčati beogradskim ulicama. Uskoro više informacija o narednim koracima. Vaš Beogradski maraton, stoji u saopštenju na Fejsbuk stranici Beogradskog maratona.

Foto: Fejsbuk stranica Beogradskog maratona

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE