Pogledajte kako su Čvarkov i Torbica ocenili mečeve Partizana i Vojvodine u LE, a čeka vas i dobitni tiket (VIDEO)

Arhivatori Čvarkov Đorđe i Torbica Dragan u ulozi Mileta Močiboba i Branka Borote spremili su još jednu epizodu sada već kultne sportske emisije širom fudbalskih meridijana i to baš u kladionici Meridian – pogledaj najnoviju epizodu Fudbalskog kutka!


Nova epizoda u znaku je rezultata Partizana i Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, legendarni Koko ponovo tipuje tikete, a neće izostati ni sve ono ostalo u čemu uživate – zanimljivosti iz evropskog fudbala, „sukobljena gledišta u pogledu uređivačke politike“ Borote i Močiboba, a tu je i rekonstrukcija još jednog čuvenog gola.


Analiziraće se i rezultati naših timova u evropskim takmičenjima, kao i start našeg trenerskog dvojca u Čempionšipu – Veljka Paunovića u i Vladimira Ivića u Votfordu.


A to je i povod da se podsetimo da kladionica Meridian uvek ima spremne poklone, promocije i bonuse. Još samo danas – pogodi tiket sa najvećim brojem parova i tvoj je Sony 4, kao i igrica PES!


A za sve koji se registruju na meridianbet.rs spreman je bonus dobrodošlice od čak 1000 RSD, i to bez ikakvih uslova!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE