Terzić želi meč u Jerevanu, odluka u utorak

UEFA će u utorak doneti odluku o sudbini meča između Ararata i Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, otkrio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Utakmica u Jerevanu je zakazana za četvrtak, 1. oktobra od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, ali zbog ratnog stanja u Jermeniji veliko je pitanje da li će se zaista tamo i igrati.

Terzić je u izjavi za Tanjug naglasio da je klub spreman za putovanje u Jerevan, uz nadu da će se meč održati u Jermeniji.

Verujem da će UEFA sagledati sve bezbednosne aspekte, da će pre svega voditi računa o sigurnosti svih učesnika i da će doneti ispravnu odluku. Ako mene lično pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, Crvena zvezda mora pobediti gde god da igra. Idemo i pobedićemo, rekao je Terzić Tanjugu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE