Ludilo kvote za plej-of Lige šampiona – Pogodite ko ulazi u grupnu fazu

Tačno pre sedam dana odigrani su prvi dueli plej-ofa Lige šampiona, a danas i sutra nas očekuju revanš susreti. Kvalifikacije za najjače evropsko takmičenje su u punom jeku.

Dan „D“ za klubove koji se bore za mesto pod suncem. Od 21 čas igraju Dinamo Kijev – Gent (prva utakmica 2:1), Ferencvaroš – Molde (prva utakmica 3:3) i Omonija – Olimpijakos (prva utakmica 0:2).

Za sredu su zakazana preostala tri duela: Mitjilend – Slavija Prag (prva utakmica 0:0), PAOK – Krasnodar (prva utakmica 1:2) i Salcburg – Makabi Tel Aviv (prva utakmica 2:1).

Dakle, očekuju nas veoma interesantni mečevi, a da užitak bude kompletan – na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje, savršen poklon za sastavljanje dobitnih tiketa.

Nezahvalno je izdvoljiti utakmice na kojima je „sve rešeno“ jer su gotovo na svakom meču rezultati takvi da je i danas, kao i sutra – sve moguće.
Ipak, izdvaja se Olimpijakos koji je u Atini napravio dobar rezultat, pa na gostovanju „autsajderu“ Omoniji ne bi trebalo da bude problema.

S druge strane, biće zanimljivo videti šta će PAOK učiniti na Tumbi. Iako, crno-belima svi daju prednost, a za prolaz je dovoljan rezultat 1:0, Krasnodar je takva ekipa koju nikada ne treba otpisati.

Kvota na pobedu PAOK-a je odlična – 2.20, dok je „dvojka“ nešto jača – 3.30.

Kada govorimo o ponudi za danas, pažnja će najviše biti usmerena na utakmicu Ferencvaroš – Molde.

Goleada u prvom duelu, odlična je najava za večerašnji okršaj. Iako domaćinu golovi u gostima daju prednosti, verujemo da će Molde svim silama napasti sa ciljem da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Kompletnu ponudu za utakmicu Ferencvaroš – Molde možete pogledati ovde.

Ne zaboravite da kladionica Meridian daje i vrtoglavi bonus na broj parova do čak 1000%, pa je prilika za brdo dobitnih tiketa i više nego idealna.
Ispratite poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uz tradicionalno najbolju ponudu kladionice Meridian.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa. Sada je...

POVEZANE OBJAVE