VERUJE DOKTORIMA U ITALIJI: Boaći traži rešenje za česte povrede

Ričmond Boaći ima veliki problem sa povredama u poslednje dve sezone. Povodom toga otišao je put Italije i u svom bivšem klubu Latini će uz pomoć njihobog doktora pokušati da reši problem.

Vratio sam se u Latinu, jer imam poverenja u fizioterapeuta Masima Pivu. Razlog je jednostavan, upoznao sam ga kad je bio u klubu, uvek smo imali odličan odnos. Pojedinci iz Zvezde su me savetovali da odem na neko drugo mesto, ali sam se odlučio za Masima, jer je u prošlosti samo on mogao da mi pomogne, rekao je za Il Masađero Boaći, a prenosi Mozzart sport.

U poslednjih godinu dana pretrpeo sam pet povreda mišića. Nisam mogao da odigram četiri utakmice u nizu. U dogovoru sa klubom i trenerom Dejanom Stankovićem odlučio sam da dođem ovde, ne zato što nemam poverenje u Zvezdine terapeute, već zbog toga što sam se posle Masimovih tretmana osećao dobro.

Inače, Crvena zvezda na sve načine pokušava da se reši napadača iz Gane, međutim upravo zbog povreda jako je teško prodati bilo kog igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE