Atalanta “šamara” redom, Interov lov na “veštice” [VIDEO]

Odigrane su tri odložene utakmice prvog kola italijanske Serije A.

Derbi je odigran na rimskom “Olimpiku”, a Atalanta je još jednom potvrdila o kakvoj se ekipi radi. Gosti iz Bergama su se poigrali s Lacijom i slavili sa 4:1. Pre samo pet dana Atalanta je dala četiri gola i Torinu u gostima. Već u prvih 45 minuta gosti su stekli tri gola prednosti.

Gosens u 10. te Hatebor u 32. i Alehandro Gomez u 41. minutu, uspevali su da nateraju Strakošu da vadi loptu iz mreže. Posle centaršuta Sergeja Milinkovića-Savića u 57. minutu Kaisedo je smanjio na 1:3, ali je Papu Gomez, prelepim golom, samo četiri minuta kasnije ugasio sve nade rimskog tima.

Ranije danas Inter se prošetao kroz Benevento. Manje od pola sata trebalo je nero-azurima da vode sa tri gola razlike. Dva puta je strelac bio Romelu Lukaku, a jednom Galjardini. Uspeo je i Benevento da postigne gol u prvom delu, pre svega zahvaljujući velikoj grešci golmana Handanovića, strelac je bio Kaprari. Ipak, do poluvremena još jedna lopta završila je u mreži “veštica”, četvrti gol za Inter postigao je letošnji novajlija Hakimi. U nastavku su timovi postigli još po jedan gol, Lautaro Martinez za goste i još jednom Kaprari za domaćina. Aleksandar Kolarov igrao je ceo meč za Inter.

I na trećoj utakmici slavio je gostujući tim, a pobeda Specije u Udinama najveće je iznenađenje dana. Gosti su slavili svoju prvu pobedu u Seriji A zahvaljujući golovima Galabinova u 29. i 94. minutu. Treba reći da je bugarski internacionalac postigao sva tri gola za Speciju u prva dva kola. Uspeh gostiju još je veći, ako se zna da su od 66. minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Terzija.

Benevento – Inter 2:5(1:4)
Kaprari 34′,76′ – Lukaku 1′,28′, Galjiardini 25′, Hakimi 42′, Martinez 71′

Udineze – Specija 0:2(0:1)
Galabinov 29′,90+4′

Lacio – Atalanta 1:4(0:3)
Kaisedo 57′ – Gosens 10′, Hatebor 32′, Gomez 41′,61′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE