Crveno-beli otputovali na Kipar, Stanković: Znamo šta nam je činiti

Ekspedicija FK Crvene zvezde otputovala je na Kipar, gde će u četvrtak, 1. oktobra od 19 časova po srednjeevropskom vremenu odmeriti snage sa Araratom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio se da na put u Nikoziju povede 20 fudbalera.

Na spisku su:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović.

Odbrana: Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković.

Vezni red: Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben.

Napadači: Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falćineli.

Podsetimo, utakmica će se igrati na Kipru zbog ratnog stanja u Jermeniji. Trener Dejan Stanković je naglasio da je cilj Zvezde plasma u Ligu Evrope.

Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju. Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo – da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Temeljno smo analizirali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izađe na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera biće veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi, rekao je Stanković, a preneo klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE