Dobra vest za sve “grobare”: Partizan počinje prodaju sezonskih ulaznica

Fudbalski klub Partizan obavestio je svoje navijače da će od četvrtka početi sa prodajom sezonskih ulaznica za ove sezonu.

Iako se navijači još uvek nisu vratili na srpske stadione crno-beli su se na ovaj potez odlučili kako bi izašli u susret svojim navijačima.

I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije virusa Covid-19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima, ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu od 1. do 10. oktobra biti promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone. Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica. U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno 4 ulaznice, navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

U promotivnom periodu sezonske karte za južnu tribinu koštaće 1.500 dinara, za bočne delove istoka i zapada 3.500, a za centralne delove ovih tribina 4.000 dinara. Po isteku promotivnog perioda karte će biti nešto skuplje, 2.000 dinara za jug, 4.000 dinara za bočne delove istoka i zapada, odnosno 5.000 dinara za njihove centralne delove.

Posle 10. oktobra klub vlasnicima sezonskih karata iz prošle sezone neće garantovati ista mesta, a iz kluba poručuju da na kraju sezone neće biti refundacije, jer trajanje mera koje se odnose na koronavirus zavise od odluka Vlade Srbije.

Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Ticketline-a na Novom Begoradu (Milutina Milankovića 1) od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova. Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije, kao i uplate na račun Ticketline-a.

Od ove godine, sezonske ulaznice prodavaće se i u Crno-belom butiku na stadionu od 10h-17h. Takođe, za sve one koji kupe sezonsku ulaznicu omogućen je i popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10% do kraja godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE