Nova sezona Evrokupa: Partizan startuje protiv dobro poznatog rivala

Da li ste spremni za košarkašku ludnicu ove sezone? Napokon počinje Evrokup, a Srbija ima svog predstavnika u ovom takmičenju – KK Partizan.

I, što je još bolje, već u prvom kolu gledaćemo derbi meč Huventud – Partizan!

Nakon pauze od skoro pola godine, košarka se vraća na terene širom Evrope! Kao što je poznato, Partizan se prošle sezone plasirao u četvrtfinale Evrokupa. Ekipa Vlada Šćepanovića trebalo je da ima duel sa Uniksom iz Kazanja, ali je takmičenje, usled pandemije korona virusa, moralo da bude prekinuto.

Upravo ovaj odličan plasman obezbedio je crno-belima učešće u Evrokupu i u novoj 2020/21 sezoni. Međutim, čini se da neće biti lako jer se Partizan nalazi u teškoj grupi – protivnici su Uniks, Huventud, Burg, Bahčešehir i Venecija.

Svi navijači dobro se sećaju istanbulskog finala Evrolige 1992. godine, kada je Saša Đorđević u poslednjoj sekundi meča pogodio pobednički koš za tri poena. Tada je Partizan prvi put postao šampion Evrope!

Utakmica između Huventuda i Partizana odigraće se večeras sa početkom u 20:45h u dvorani u Badaloni, a na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 dinara za sportsko klađenje i uživo klađenje!

Srpski predstavnik u Evrokupu, nakon obustave svih takmičenja u košarci u martu ove godine, nije odgirao nijedan zvaničan meč. Odnosno, duel sa Huventudom u Evrokupu će Partizanu biti prva zvanična utakmica u ovoj sezoni.

Ipak, to ne znači da crno-beli nisu pripremljeni i uigrani pred ovaj duel – Partizan je odigrao tri pripremne utakmice i bio uspešan na dva meča.

Takođe, u prelaznom roku su stigla pojačanja. Pored novog trenera, Vlada Šćepanovića, za crno-bele su potpisali Nemanja Dangubić, Kodi Miler-Mekintajer i Erik Mika. Dobra vest je da su ugovor produžili kapiten Novica Veličković, Markus Pejdž, Nemanja Gordić, Uroš Trifunović i Rade Zagorac.

Evrokup spada u jedno od najprestižnijih košarkaških takmičennja na Starom kontinentu gde je svaki detalj bitan, a kladionica Meridian vam omogućava da uvek budete u toku sa svim aktuelnostima!

Ako ste dovoljno hrabri i dovoljno dobro poznajete takmičenje kao što je Evrokup, već sada možete da predvidite i narednog osvajača Evrokupa!

Dovoljno je da se registrujete u Meridianu i sportsko klađenje će vam postati vrhunska i neviđena zabava do sada!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE