Partizan sprema VELIKO iznenađenje: Reprezentativac Mađarske blizu Humske!

Partizan sprema ofanzivu u finišu letnjeg prelaznog roka.

Manje od nedelju dana klubovi imaju vremena da pojačaju redove pred nastavak sezone, a crno-beli spremaju veliko iznenađenje.

Telegraf prenosi da uprava kluba iz Humske uveliko radi na dovođenju reprezentativca Mađarske, Filipa Holendera, koji od prošle godine igra za Lugano. Ideja je da Holender za 50.000 evra stigne kao pozajmljen igrač, a da na kraju sezone postoji mogućnost otkupa ugovora.

Ofanzivac je u Humskoj planiran kao zamena za Đorđa Ivanovića, pošto se najbolje snalazi na krilu, a može da igra i na poziciji klasičnog napadača.

Holender je rođen u Kragujevcu, ali se sa 15 godina preselio u Mađarsku i proveo četiri godine u mlađim kategorijama Honveda. Usledile su i četiri seniorske sezone u ovom klubu i 30 golova na 159 utakmica nakon čega je prešao u Lugano.

Za selekciju Mađarske odigrao je 8 mečeva i postigao 1 gol pre godinu dana u pobedi nad Crnom Gorom u prijateljskom susretu u Podgorici. Odigrao je svih 90 minuta na obe poslednje utakmice Mađara u Ligi nacija, u pobedi nad Turskom 1:0 i u porazu od Rusije 2:3.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE