Zvezda odradila poslednji trening, uslovi nisu najpovoljniji

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili su poslednji trening pred utakmicu sa Araratom koja će biti odigrana u četvrtak u Nikoziji.

Nije se trening mnogo razlikovao od onih standardnih koje Dejan Stanković praktikuje pred evropske duele, a ono što je neobično to je da konferencija za štampu pred meč nije održana, s obzirom da je interesovanje medija za ovaj susret bilo nepostojeće.

Klupski sajt prenosi da su posle mirnog popodneva igrači od 18 časova po srednjeevropskom vremenu istrčali na teren u Nikoziji, zagrevali se, uvežbavali pasove, igrali “ševu”, nakon čega je usledio rad na taktici i finesama koje bi mogle biti ključne u sutrašnjem duelu.

Igrači su dobro upoznati sa uslovima u glavnom gradu Kipra pošto su pre dve nedelje na ovom stadionu igrali protiv Omonije, u odnosu na taj duel temperatura je niža, ali je i dalje veoma toplo i sparno pa uslovi za igru nisu najpovoljniji.

Meč je na programu od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE