FSS udario po džepu ,,večite rivale”

Fudbalski savez Srbije (FSS) novčano je kaznio Crvenu zvezdu i Partizan zbog saopštenja u kojima se pominje njihv rad i rad Sudijske organizacije, javlja ,,Sportski žurnal”.

Prepucavanja iz prethodnih nedelja došla su glave i crveno i crno-belima, te će ,,večiti rivali” iz svog džepa morati da plate novčanu sumu od dva miliona dinara onima koje su i kritikovali.

Partizan je bio taj koji je gore prošao, pa će klub iz Humske ulice na adresu Fudbalskog saveza Srbije poslati cifru od 1.700.000 evra. Njima se na ,,teret” stavlja komentarisanje suđenja Dragana Čolovića sa utakmice Proleter – Crvena zvezda, a druga situacija vezana je za oglašavanje na Tviteru, gde su sa zvaničnog profila komentarisali poništen gol Bojana Matića zbog ofsajda protiv Zlatibora.

Osim toga, Partizan će morati da izdvoji i pola miliona dinara zbog transparenta koji je osvanuo na južnoj tribini neposredno pre susreta sa Inđijom u Humskoj u kojem se vređa Fudbalski savez Srbije.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, oni su za komentarisanje suđenja Zorana Širokog posle duela Partizana i Zlatibora, kažnjeni sa 800.000 dinara.

Ekipu Partizana u subotu očekuje susret sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, dok Crvena zvezda dan kasnije dočekuje Napredak iz Kruševca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Moramo dati primer, mi smo Partizan

U majstorici polufinala plej-ofa regionalne ABA lige, košarkaši Partizana će dočekati ekipu Budućnosti u Beogradskoj Areni. Trener crno-belih Željko Obradović...

POVEZANE OBJAVE