Još jedan vikend u znaku fudbala: Preuzmi 1.000 dinara za klađenje

Još jedan vikend u znaku fudbala je pred nama. La Liga, Premijer liga, Serija A, Liga 1 i Bundesliga u naredna dva dana, kao po navici, privućiće veliku pažnju sportske javnosti.

S povratkom grupne faze LŠ I LE, kladioničarske liste konačno izgledaju onako kako dolikuje za ovo doba godine.

Pored toga što su na programu nacionalni šampionati širom Evrope, kreće i najbolji evropski klupski fudbal – Liga šampiona I Liga Evrope. Stoga, predah između vikenda (kada se tradicionalno igra najviše utakmica) gotovo da ne postoji, jer će i staro dobro “malo kolo” od utorka do četvrtka biti sve sadržajnije.

S obzirom na više nego zanimljiv fudbalski kalendar, za ljubitelje sportskog klađenja spremna je specijalna ponuda. Naime, ukoliko posetite meridianbet.rs uz laku registraciju možete odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje, i to – bez ikakvih uslova!

Potrebno je samo da kreirate Meridian korisnički nalog I sastavljanje dobitnih tiketa može da počne. Uz bogatu ponudu pruža se mogućnost I da osvojite čak 1000% bonusa na broj odigranih parova, tako da je šansa za odličnu zaradu i više nego realna.

A šta nas sve očekuje i šta se “mora” naći na listi odabranih utakmica?
Subota:
15.30 Ajntraht Frankfurt – Hofenhajm
16.00 Atletiko Madrid – Viljareal
18.30 RB Lajpcig – Šalke
20.45 Udineze – Roma
Nedelja:
17.30 Mančester Junajted – Totenhem
15.00 Lacio – Inter
20.45 Juventus – Napoli
21.00 Lion – Marsej

Ovo su samo neki od najuzbudljivijih mečeva koji nam predstoje, dok kompletnu sportsku ponudu možete pogledati na sajtu kladionice Meridian.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROMENE U ZVEZDI: Glazer odlazi, vraća se Borjan i stiže još jedan golman iz Superlige!?

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Vojvodini od 17:30 u drugom kolu plej-ofa. Sa njima će igrati finale kupa, dok će...

POVEZANE OBJAVE