Počinje nova sezona Evrolige: Crvena Zvezda juriša na Fenerbahče

Napokon počinje nova sezona Evrolige! Na start najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi čekali smo duže od 6 meseci – i dočekali.
Srbiju u Evroligi predstavlja Crvena zvezda, koju već u prvom kolu čeka duel sa bišim evropskim šampionom.

Crveno-beli ove sezone 7. put učestvuju u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Odlukom žreba, ekipa Saše Obradovića se već na startu sastaje sa izuzetno jakim rivalom i jednim od favorita za osvajanje trofeja – Fenerbahčeom.

Ukoliko verujete da će Zvezda start u Evroligi početi pobedom, uz to volite i sportsko klađenje, imamo sjajnu vest –NA OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 RSD za brdo dobitnih tiketa.
Podsećamo, Crvena zvezda je imala i više nego uspešnu predsezonu. Košarkaši Saše Obradovića savladali su svakog protivnika.

S druge strane, i Fenerbahče je odigrao odlične utakmice u pripremnom periodu. Ekipa srpskog stručnjaka Igora Kokoškova savladala je košarkaše Galatasaraja, Darušafake i Bešiktaša. Jedini poraz, Fener je doživeo od Karšijake na Glorija kupu (72:65) – ekipe koju su crveno-beli na istom turniru savladali.
Ujedno, i Crvena zvezda i Fenerbahče doveli su ozbiljna pojačanja ove sezone.

Treba reći da su oba tima izvršile promene na trenerskim pozicijama. U Crvenoj zvezdi je, umesto Dragana Šakote, novi trener postao Saša Obradović. Dok su se dva Srbina promenila na klupi Fenerbahčea – Željka Obradovića smenio je Igor Kokoškov.

Kada je u pitanju meč Fenerbahče – Crvena zvezda, činjenica je da turski klub blagi favorit na ovom meču. Ali, nadamo se da će crveno-beli ponoviti uspeh, kao na početku Evrolige prošle sezone, kada je Fener pao u Štark Areni.

Podržite srpskog predstavnika u Evroligi i pokažite svoje navijačke preferencije – najbolja ponuda za klađenje vas očekuje OVDE, a jednostavna registracija na sajtu meridianbet.rs vodi vas do vrhunskih bonusa i promocija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE