Prvi bodovi za Sampdoriju, Vlahovićev gol nije pomogao “violi” [VIDEO]

Fiorentina – Sampdorija 1:2 (0:1)
Vlahović 72′ – Kvaljarela 42′(p), Vere 83′

U prvoj utakmici trećeg kola italijnaske Serije A Sampdorija je slavila protiv Fiorentine na ”Artemio Frankiju” sa 2:1.

Gosti su poveli u finišu prvog dela, Čekerini je srušio Kvaljarelu, a iskusni napadač je sam izveo najstrožu kaznu i doveo tim iz Đenove u vođstvo.

To je bio aktuelan rezultat sve do 72. minuta, tada se Nikola Milenković odlučio na udarac, učinio je to dosta traljavo, ali je loptu zaustavio Dušan Vlahović i rutinski je poslao u mrežu za 1:1. Nedugo zatim Sampdorija postiže novi gol, ali je on poništen zbog igranja rukom Tonelija, pa je pogodak Torsbija nije važio.

Kada se to najmanje očekivalo gosti su ponovo poveli. Loptu je ispucao golman Sampdorije Aduero, ispred kaznenog prostora ”viloe” prihvatio ju je Vere i lako lobovao potpuno nepotrebno istrčalog Dragovskog. Bila je to velika greška golmana Fiorentine koja je ovaj tim koštala poraza.

Mogao je domaći tim da osvoji bod, u poslednjim trenucima sudijske nadoknade Kijeza je dobro šutirao, ali je stativa spasila Sampdoriju. Fiorentina je ostala na tri boda, osvojena protiv Torina u prvom kolu, dok su ovo prvi bodovi Sampdorije u novoj sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE