Šćepanović: Očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre

Partizan će na startu ABA lige odmeriti snage sa čačanskim Borcem. Susret će se igrati u u Hali sportova “Ranko Žeravica” u subotu, 3. oktobra od 21 čas.

Trener crno-belih Vlado Šćepanović

Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede. Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima, rekao je Šćepanović, a preneo klupski sajt.

Nikola Janković je naglasio da je cilj da se dobar meč i da se ABA liga otvori pobedom.

Borac je čvrsta i kvalitetna ekipa. Igrali smo protiv njih tokom priprema, mnogiih predstavljaju kao napadački tim, eli oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Pripremićemo se tokom današnjeg dana da budemo sutra na visini zadatka. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi, dodao je centar Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Partizan posle smene Duljaja: Hitne mere u cilju stabilizacije!

Fudbalski klub Partizan doneo je odluku da smene Igora Duljaja posle četiri uzastopna poraza u prvenstvu i pošto je...

POVEZANE OBJAVE