Gaćinović: Voleo bih da se mi i Zvezda plasiramo dalje, Daburu se svidele ,,Delije”

Fudbaler Hofenhajma i srpski reprezentativac Mijat Gaćinović ističe da bi voleo da se njegov klub zajedno sa Crvenom zvezdom nađe u nokaut fazi Lige Evrope.

Jučerašnji žreb spojio je nemački i srpski klub u istoj grupi, a pored njih naći će se još i Gent i Slovan iz Libereca.

– Grupa je zadovoljavajuća. Srećan sam što ću prvi put od odlaska u Nemačku gostovati u Srbiji. Najviše bih voleo da se mi i Zvezda plasiramo u šesnaestinu finala. Prednost je na našoj strani, dolazimo iz najjačeg prvenstva, mada nikome neće biti lako ni u jednoj utakmici. Svi timovi imaju određeni kvalitet – rekao je Gaćinović za ,,Sportski žurnal”.

Hofenhajm, koji je prethodnog vikeda pobedio Bajern sa 4:1 bio je u tek trećem šeširu za žreb grupne faze Lige Evrope i jasno je zbog čega su ih se svi pribojavali.

Čitao sam i po srpskim medijima da nas Zvezda nije želela za protivnika. Imao sam predosećaj da ćemo se naći u istoj grupi sa crveno-belima.

U Hofenhajmu se trenutno nalaze dva bivša fudbalera Salcburga Munas Dabur i Diade Samaseku, koji su nastupajući u dresu austrijskog kluba, imali priliku da igraju na ,,Marakani”.

– Pričao sam sa Daburom pre žreba o Zvezdi. Rekao mi je da su mu se svideli navijači. Imaćemo sad priliku da igramo na Marakani. Nadam se da će biti publike u ograničenom broju i da ćemo bar delimično da osetimo atmosferu na najvećem srpskom stadionu – istakao je Gaćinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE