Nastavlja se rasprodaja: Metalac dobio 50 odsto popusta, Partizan prokockao vođstvo i prednost igrača više [VIDEO]

Metalac – Partizan 1:1 (0:0)
Antonijević 81′ – Stevanović 46′

Fudbaleri Partizana ponovo su razočarali svoje navijače. Crno-beli nisu uspeli da savladaju Metalac iako su imali vođstvo i igrača više, a domaćin je u gol pretvorio praktično jedinu ozbiljniju akciju na utakmici.

Nije imalo mnogo toga lepog i dobrog da se vidi u prvom poluvremenu. Pokušaj Stevanovića sa dvadesetak metara odlično je zaustavio Puletić koji je izbacio loptu u korner, baš kao i nešto kasnije nakon udarca Uroševića. Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Suma nakon prodora Miljkovića po desnoj strani, Gvinejac je šutirao iz prve, ali je prebacio prečku.

U nastavku Aleksandar Stanojević je umesto Sadika i Sume uveo Lazara Markovića i Matića, a već u prvom napadu u drugom poluvremenu Partizan je došao do prednosti. Asano je prošao po desnoj strani, prebacio loptu na levu do Stevanovića koji je šutirao, a lopta prešla gol liniju uprkos pokušaju jednog defanzivca Metalca da je izbije u polje.

Crno-beli su preuzeli kontrolu meča u potpunosti, a od 62. minuta imali su i igrača više na terenu. Drugi žuti karton dobio je kapiten Metalca Vranjanin, koji je loše primio loptu, a kada je pokušao da povrati kontrolu nad njom otvorenim đonom je zakačio Stevanovića po potkolenici i morao je u svlačionicu pre kraja meča.

Potpuno neočekivano Metalac je došao do izjednačenja u 81. minutu, a akcija bi mogla da uđe u udžbenike pod poglavlje kako se ne treba postavljati u odbrani. Kompletna odbrana crno-belih ponašala se nonšalantno, uključujući i Zdjelara koji je pogledom pratio Grbovića, ovaj centrirao po zemlji do Antonijevića, koji je, nakon što je lopta prošla pored bar petorice igrača crno-belih poslao pod prečku.

Veliku priliku imao je Lutovac u 85. minutu, odlično ga je proigrao Lazar Pavlović, Lutovac je šutirao ali se Puletić odlično postavio i zaustavio njegov pokušaj. Dva minuta kasnije još bolja šansa za Matića, Denis Stojković, koji je u igru ušao koji minut ranije, pronašao je Matića koji je potpuno sam sa nekih desetak metara šutirao preko gola.

Poslednju priliku za promenu rezultata, ali veliku, Partizan je propustio u 92. minutu, Lutovac je šutirao, Puletić čini se već bio savladan, ali je jedan igrač Metalca intervenisao i izbio loptu koja je išla ka mreži.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE