Pedro srušio “zebre”, Sasuolo opet rafalno [VIDEO]

Danas su odigrane dve, od planirane tri utakmice 3. kola italijanske Serije A.

Utakmica između Đenove i Torina je odložena, pošto su, po poslednjim informacijama, čak 22 fudbalera i članova uprave Đenove zaražena korona virusom. U pitanje je dovedeno i odigravanje derbija Juventus – Napoli, koji po programu trebalo da se igra u nedelju.

Naime, Zdravstvena služba regije Kampanja zabranila je polazak Napoliju za Torino jer su u klubu iz Napulja zabeležena tri slučaja zaraze. Iz Juventusa stižu informacije da su dvojica članova ovog kluba takođe pozitivna na virus, ali je iz Torina stigla zvanična informacija da želi da “stara dama” želi da odigra meč. To znači da ukoliko se Savez ne umeša i odloži meč, a Napoli ne doputuje u Torino, izgubiće utakmicu službenim rezultatom.

Igralo se ipak u Ređo Emiliji i Udinama. Roma je odnela bodove sa “Dačija arene”, pošto je fantastičnim golom Pedra slavila minimalnim rezultatom protiv domaćih “zebri”. Jedini gol postignut je u 55. minutu, ali je prilika bilo i ranije, a najbolju za “vučicu” propustio je Edin Džeko. Posle primljenog gola i Udineze je imao svoje šase, ali nijednu nije uspeo da pretvori u gol, pa je upisao drugi uzastopni poraz na svom terenu.

Ranije danas Sasuolo je pobedio novajliju Krotone 4:1. Kaputo je ponovo bio raspoložen i postigao je nova dva gola, pa je Sasuolo trenutno lider Serije A.

Sasuolo – Krotone 4:1(1:0)
Berardi 19′, Kaputo 58′,85′, Lokateli 90+3′ – Simi 49′

Udineze – Roma 0:1(0:0)
Perdo 55′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE