ABA: Olimpija slavila u derbiju Slovenije, posle meča svi otišli u izolaciju! (VIDEO)

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su večeras na svom terenu Krku sa 77:69 (15:21, 18:15, 25:17, 19:16), u utakmici prvog kola ABA lige.

Bio je to neizvestan meč koji je domaćin rešio u poslednji 3 minuta. Krka je odlično otvorila utakmicu i imala vođstvo od 12:2, me-utim Cedevita Olimpija je se postepeno približavala i na kraju okrenula meč.

Kod pobednika najbolji je bio Rajon Braun sa 21 poenom i šest skokova, Kendrik Peri postigao je 14 poena uz šest asistencija, a Mikael Hopkins 12 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Jaka Blažič utakmicu je završio sa 12 poena, a Edo Murić sa devet poena i pet skokova.

U ekipi Krke Rok Stipčević bio je najefikasniji sa 18 poena i pet skokova, Roderik Kemfor dodao je 12 poena i pet skokova, a Luka Lapornik 10 poena. Adin Vrabac postigao je osam poena i imao je sedam skokova.

Posle meča direktor Cedevite Olimpije je objavio da je jedan igrač testiran pozitivan na COVID – 19 i da je čitava ekipa posle meča poslata u izolaciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE