DESET OD DESET: Crvena zvezda odradila posao, pobegla Partizanu na 8 bodova

Crvena zvezda je došla do desete uzastopne pobede u Linglong Superligi pobedom protiv Napretka iz Kruševca od 3:0 (2:0). Crveno-beli su tako ubedljivo na prvom mesttu i sada su na 8 bodova više od Partizana pred 2Večiti derbi”.

Krenulo je za Crvenu zvezdu kako su samo mogli da požele u taboru šampiona Srbije. Već u 45. sekundi, izašao je Dijego Falćineli sam ispreg golmana Napretka kojeg je obišao i plasirao loptu u mrežu – 1:0.

Nastavili su crveno-beli sa napadima i već u 9.minutu je bilo 2:0, pošto je Gajić pronašao Ivanića u kaznenom prostoru a on rutinski rešava tu situaciju.

Napredak se posle drugog gola malo oslobodio i krenuo je ka golu Popovića. Međutim, nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol, dok sa druge strane crveno-beli su usporili ritam i sa vremena na vreme su pretili golu Kruševljana iz daljine.

U nastavku Crvena zvezda je ušla bez energije i to je Napredak donekle iskoristio.

Prvo je Milunović umalo iz slobodnog udarca savladao Popovića, a ubrzo je dosuđen jedanesterac za Napredak koji Mrkić nije iskoristio i pogodio je prečku.

Ponovo je na terenu sve stalo i bilo je bez prilika. Onda je u 70.minutu Spiridonović probio po levoj strani, povučen je sa leđa i sudija Jvanović nije imao dilemu i pokazao je na belu tačku. Siguran sa bele tačke bio je Mirko Ivanić koji je sa drugim golom na meču podigao vođstvo na 3:0.

Do kraja meča Crvena zvezda je preko Spiridonovića pokušala u par navrata da stigne do novog pogotka, ali ostalo je 3:0.

Sledi nam dvonedeljna reprezentativna pauza, a potom 17. okobra veliki “Večiti Derbi” na stadionu Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LAST MINUTE PONUDA: Uplati depozit putem kartice i osvoji vredne nagrade!

Uplati depozit putem kartice i osvoji sjajne nagrade! Još samo nedelju dana imaš da dođeš do spektakularnih nagrada u Meridianu...

POVEZANE OBJAVE