Đurđević srušio Almeriju i otežao Partizanu put do 3 miliona evra

U utakmici 4. kola španske Segunde Sporting iz Hihona pobedio je Almeriju u gostima.   

Jedini strelac za goste bio je bivši napadač Partizana iz trofejne sezone 2016/17. Uroš Đurđević, kome je to bio četvrti pogodak u isto toliko utakmica u novoj sezoni Segunde. Đurđević je tako, na posredan način, otežao put svom bivšem klubu do bonusa od 3 miliona evra, koliko će Partizan dobiti za transfer Umara Sadika u Almeriju, ukoliko ovaj klub izbori plasman u La Ligu.   

Naravno tek je četvrto kolo odigrano, a pri tom je Almerija odigrala tek dve utakmice, posle pobede protiv Luga, sada je upisala prvi poraz. Za ekipu Hihona, pored Đurđevića, igrao je i Nikola Čumić, dok je u odbrani Almerije bio novopečeni reprezentativac Srbije Nikola Maraš. Drugi srpski fudbaler iz Almerije, takođe bivši Partizanovac, Radosav Petrović, nije ulazio u igru.    Sporting je na čelu tabele sa sve četiri pobede i gol razlikom 5:0, od čega je Uroš Đurđević postigao četiri i nalazi se na vrhu liste strelaca u drugom, po jačini, fudbalskom rangu u Španiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE