Nema fudbala u Torinu, dobija li šampion derbi za ”zelenim stolom”?

Ipak ništa od okršaja Juventusa i Napolija ove večeri.   

Juventus i Napoli trebalo je da odmere snage u 20:45, ali gosti su odbili da putuju u Torino iz zdravstvenih razloga, nakon što je njihov igrač Pjotr Zjelinski pozitivan na koronavirusa.

U Juventusu su se ponašali tokom celog dana kao da će se meč igrati, pa su odradili ujutro trening, a autobus sa igračima je stigao u 19:45 pred stadion. Sve je bilo spremno za meč, ali Napoli nije doputovao u Torino. Uprkos tome, igrači Juventusa bili su spremni da istrče na teren kako bi ispoštovali pravila lige. 

Lokalna zdravstvena organizacija iz Napulja objavila je danas saopštenje u kome se insistira da ”nisu postojali potrebni uslovi koji bi omogućili Napolijevo putovanje i obezbedili punu sigurnost”, ali iz Serije A nisu dali dozvolu za otkazivanje derbija 3. kola.  Kako sada stvari stoje, nije isključeno da Napoli izgubi utakmicu službenim rezultatom 3:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE