Šta se ovo desilo večeras na Ostrvu, Liverpul ”popio” sedmicu?! (VIDEO)

Aston Vila – Liverpul 7:2 (4:1) Votkins 4′,22′,39′, Mekgin 35′, Barkli 55′, Griliš 66′,75′ – Salah 33′,60′

Nestvaran rezultat stajao je na semaforu ”Vila parka” na kraju meča Aston Vile i Liverpula.   

Ukoliko su se navijači aktuelnog šampiona smejali svom najvećem i najmrskijem rivalu, Mančester Junajtedu, posle poraza od 6:1 protiv Totenhema, osmeh im se samo par sati kasnije zasledio na licu. Njihovi ljubimci izgubili su na gostovanju u Birmingemu od Aston Vile sa 7:2!!!   

Teško je reći šta se dogodilo sa odbranom tima koji je prošle sezone odradio najveći posao u osvajanju titule posle punih 30 godina. Liverpulu je nedostajao Sadio Mane, Senegalac ima korona virus, ali to nikako ne može da bude opravdanje za katastrofalno izdanje Klopovog tima. Sve je krenulo od 4. minuta i kardinalne greške gostiju ispred svog gola, a to je iskoristio Oli Votkins, letošnje pojačanje iz Brentforda. To je bio njegov prvi gol u dresu novog kluba, a do poluvremena je postigao još dva. Nije to iznenađenje, pošto se radi o napadaču koji je prošle sezone postigao 26 golova za Brentford.   

Novajlija je imao veliku pomoć od Griliša, strelca dva gola, koji je imao i tri asistencije, ali i fantastičnog Rosa Barklija, koji je dao jedan gol, ali je svaka ozbiljna akcija započinjala od njega. Da potop ”redsa” ne bude potpun pobrinuo se Mo Salah, strelac oba gola za Liverpul.   

Aston Vila je na drugom mestu sa devet bodova, tri manje od Evertona, ali tim iz Birmingema ima jednu neodigranu utakmicu. Oni uz ”karamele” jedini imaju makismalan učinak do sada, pa se može reći da su najprijatnije iznenađenje na startu prvenstva. Liverpul je ostao sa devet bodova, ali je ubedljivim porazom znatno pokvario gol razliku koja sada iznosi 11 datih i isto toliko primljenih golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE