Bivši reprezentativac i vezista Partizana se vratio kući

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Tomić vratio se u svoj Radnički iz Kragujevca i potpisao jednogodišnji ugovor, potvrdio je srpski drugoligaš.

Iskusni tridesetdvodogišnji vezista se nakon 14 godina vraća na ,,Čika Daču”, gde je načinio svoje prve fudbalske korake.

Tomić je ovog leta trenirao u Kragujevcu održavajući formu i čekajući pravu ponudu iz inostranstva, ali do nje nije došlo, te je potpisao ugovor s Radničkim koji ima ambicije da se preseli u Super ligu Srbije.

Potpunu afirmaciju doživeo je u Partizanu, gde je debitovao 2009. godine posle kaljenja u Teleoptiku i ubrzo postao neizostavan član veznog reda crno-belih. Zlatnim slovima je ostao upamćen u istoriji Partizana kao deo ekipe koja je osvojila pet titula prvaka države, uz dva osvojena nacionalna Kupa.

Nakon epizode u Humskoj, usledila je selidba u Tursku, gde je nastupao za Genčlerbirligi i Giresunspor. Posle kratke epizode u Grčkoj bio je član drugoligaša Trikalija, da bi usledio povratak u domovinu i tu je igrao u dresovima Zemuna, niškog Radničkog i Radnika iz Surdulice.

U dresu reprezentacije Srbije odigrao je pet utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Zvezda sprema još jedan veliki povratak za napad na LŠ!

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend nastavljaju šampionat Srbije gostovanjem Vojvodini. Nakon dva derbija, pobegli su Partizanu na +10 i prošli...

POVEZANE OBJAVE