Jojić na promociji u Partizanu: Osam bodova je dostižno

Miloš Jojić se vratio u Partizan i u ponedeljak je promovisan na stadionu u Humskoj.

Vratio sam se da vratim Partizan tamo gde mu je mesto. Da pružim sve od sebe, pomognem kvalitetima i iskustvom sticanim šest i po sezona u inostranstvu da se vratimo u borbu za titulu, da budemo šampioni i plasiramo se u Ligu šampiona, rekao je Jojić odmah na početku.

Partizan već za Crvenom zvezdom zaostaje 8 bodova, ali to ne brine Jojića jer je kao član Partizana imao sličnu situaciju.

Vratiću se na sezonu 2012/13. Imali smo u jednom trenutku 12 bodova više od Crvene zvezda, u četiri kola prokockali prednost, večiti rival nam je prišao na dva boda i igrali smo derbi za titulu na našem stadionu. Da smo izgubili – ostali bismo bez titule. Osam bodova je dostižno, ide derbi posle pauze, neće ni crveno-belima biti lako. Niko ne garantuje da ćemo mojim dolaskom dobiti sve mečeve do kraja, dugačak je i trnovit put do kraja sezone, gledaćemo da izvučemo maksimum. Partizan ima kvalitetnu ekipu, niko to ne može da ospori, ali ima i oscilacije u igri, kao sastavni deo fudbala.

Debi će biti baš u “Večitom derbiju”.

Imam mogućnost da debitujem u drugom mandatu baš na derbiju. Ne znam šta je šef struke zamislio za taj duel, još nisam odradio trennig sa ekipom, danas počinjem individualni rad, tim kreće od srede. Nadam se da ću se spremiti, o motivaciji ne bi trebalo govoriti. Svestan sam da nije kao prvi put kad sam bio u Partizanu, jasno mi je šta se od mene očekuje. U glavi sam spreman, fizički ću biti uskoro.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE