Money back – Za tiket bez stresa

Ako volite sportsko klađenje i redovno sastavljate tikete, sigurno ste se, makad jednom, suočili sa gubicima u toku jedne nedelje. A da se ne biste zapitali da li je sreća prestala da vas prati – kladionica Meridian ima rešenje!

Money back promocija vraća osmeh na lice i motivaciju za nastavak igre.
Zapravo, Money back obebezđuje da sportsko klađenje u Meridianu prođe bez stresa i razočarenje. Pa, možemo slobodno da kažemo da je ovo, zaista, ponuda koju ne možete odbiti!

Baš kao što naziv kaže, Money back vam obezbeđuje povraćaj novca. Od sada, promašeni tiket ne morate da bacate, jer u Meridianu on donosi dobitak.

Uslov da naplatite svoj promašaj jeste da se na tiketu nalazi jedan promašeni par i minimum jedan meč iz standardne ponude. Pri čemu ova promocija ne važi sa singl i sistemske tikete, dvoznake.
Visina iznosa povraćaja obračunava se na osnovu proizvoda pogođenih kvota.

Dakle, sada je sve podređeno tebi, a tvoj jedini zadatak je da se registruješ na sajtu meridianbet.rs, izabereš svoj tiket i zabava može da počne!

Money back – za igru bez stresa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ogromna svota novca: Ovoliko mora platiti klub koji želi Mekintajera

Oduševio je Kodi Miler Mekintajer u dresu Baskonije, etablirao se kao jedan od najboljih plejmejkera na tlu Starog kontinenta...

POVEZANE OBJAVE