Partizan pred Veneciju: Moramo da nađemo način da budemo pravi

Košarkaši Partizana nalaze se u neprijatnoj poziciji posle dva poraza na startu sezone u Evrokupu i ABA ligi, a pred dolazak veoma neugodne ekipe Venecije.

Italijanski klub je prošle sezone savladao crno-bele u Beogradu, a novu sezonu u Evrokupu počela je pobedom protiv Uniksa.

Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretendent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu, rekao je pred ovaj duel trener Partizana, Vlado Šćepanović.

Plejmejker Nemanja Gordić istakao je da on i saigrači znaju šta ih čeka u utorak uveče.

Znamo šta nas čeka sutra. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica može u velikoj meri da nam odredi poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi, rekao je Gordić.

Utakmica je na programu u utorak od 20.30 minuta u dvorani “Ranko Žeravica” bez prisustva publike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Unikaha posle preokreta zakazale finale!

Košarkaši Unikahe savladali su Mursiju u drugom polufinalu 80:74. Protivnik u finalu će im biti Tenerife, koji je ranije...

POVEZANE OBJAVE