Tumbaković pred meč godine u Oslu: Treba razmišljati pozitivno, neću podnositi ostavku

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković održao je konferenciju za medije pred mečeve u Ligi Nacija, kao i pred meč baraža za Evropsko prvenstvosa Norveškom u Oslu.

Selektor je naišao na problem jer je upitan nastup Nikole Maksimovića, koji je, kao i čitava ekipa Napolija, u karantinu.

Postoji borba FSS i UEFA da Nikola Maksimović dođe. Njega neće biti na okupljanju. Ulažemo maksimalan napor da bude s nama, ali Napoli se drži svog stava da ne pusti igrače, rekao je Tumbaković.

Tumbaković je potvrdio da će sistem sa tri štopera ostati u narednim mečevima.

Septembar je bio priprema za ovo u oktobru. I taj raspored igrača je ustanovljen da bi Srbija u narednom periodu igrala tako. Ko će se pojaviti u timu je moja odluka i ne govorim to do sastanka pred utakmicu. Sačekajmo četvrtak, pa ćete biti obavešteni.

Upitan je selektor da li će podneti ostavku u slučaju neuspeha sa Norveškom.

Zašto bih odlazio s klupe? Posao kao i svaki drugi? Nismo ni počeli utakmicu… Nisam nikad pobegao, neću ni sada. Treba da razmišljamo pozitivno. Ako ne bude tako, onda ne treba da radimo. Ovo je sport i treba da se nadmećemo i pokažemo našu vrednost. Tako treba svi da razmišljamo. Nismo ni krenuli, razmišljamo šta ako bude neuspeh. Neće biti ništa. Šta može da bude…, rekao je Tumbaković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE