TURBULENTAN FINIŠ: Inter uspeo da se reši dva od četiri “otpisana” igrača

Milanski Inter je jedan od timova koji je u poslednjim satima letnjeg prelaznog roka napravio promene u igračkom kadru.

Rađa Naingolan poručio je upravi kluba da želi da se vrati u Kaljari gde je igrao na pozajmici prošle sezone. Inter je bio u pregovorima s Kaljarijem, ali na kraju nije uspeo da postigne dogovor pa će Belgijanac do zime ostati na Meaci.

Naingolan slovi za jednog od fudbalera s najboljim udarcem na svetu, a veruje se da će ga Antonio Konte koristiti u domaćem prvenstvu.

Inter su ipak napustila dvojica igrača. Vezista Žoao Mario završio je na pozajmici u lisabonskom Sportingu, a nero-azuri će za vreme njegovog igranja u Portugaliji plaćati trećinu njegove plate.

Pozajmica još uvijek nije službeno potvrđena, ali ima vremena do kraja današnjeg dana kad se završava prelazni rok u Portugaliji.

Drugi igrač koji napušta redove milanskog kluba je Kvadvo Asamoa koji je dogovorio sporazumni raskid ugovora. Kristian Eriksen koji se nije snašao u Interu odbio je pozajmicu u nemačku Bundesligu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAPUŠTA ĐUZEPE MEACU: Jedan od najvećih promašaja Intera pronašao novi klub

Bešiktaš navodno radi na dovođenju Dejvija Klasena koji je na odlasku iz milanskog Intera nakon osamljene kampanje. Ovaj 31-godišnjak potpisao...

POVEZANE OBJAVE