Novak, Nadal ili neko treći? Meridian te časti sa 1.000 dinara da pogodiš ko osvaja Rolan Garos

Pred Novakom Đokovićom je četvrtfinale Rolan Garosa, možda i najčudnijeg u 129 godina dugoj istoriji turnira.

Kada je postalo izvesno da će Grend slem u Parizu početi krajem semptembra i završiti se u oktobru, akcenat na pripremu turnira stavljen je na vremenske uslove.

Kiša, vetar i niske temperature uticali su na igru, a ako takvi uslovi nekome odgovaraju, onda je to Novak Đoković. Prvi teniser sveta je dominantno stigao do četvrtfinala, ali treba napomenuti da do sada nije imao pravog izazivača.

Isti je slučaj i sa Rafaelom Nadalom. Dva velika rivala su se pšetala kroz prvu nedelju turnira i ispunila očekivanja pre početka Grend slema.
Ipak, ako se po jutru dan poznaje, od srpskog asa možemo očekivati mnogo. A nema sumnje da se svi nadamo najboljem – 18. Grend slemu u karijeri I drugom trijumfu na prestižnom turniru u Parizu.

Ukoliko I ti veruješ da bi Đoković mogao da osvoji Rolan Garos imamo sjajnu vest – KLIKOM OVDE odmah preuzmi 1.000 RSD za sportsko klađenje i kladi se na ime osvajača popularnog turnira na šljaci.
Đoković će u četvrtfinalu igrati danas protiv Pabla Karenja-Buste koji protiv srpskog tenisera, u dosadašnjim mečevima, ima tri poraza i jednu pobedu.

U istom delu žreba, sastaće se Andrej Rubljev i Stefanos Cicipas, što znači da će pobednici ta dva meča igrati u polufinalu.

Kao što znate, neki od favorita nisu imali sreću ili znanje da izbegnu muke.

Ispadanje Danila Medvedeva, petog tenisera sveta, u prvom kolu i Saše Zvereva, sedmog na ATP listi u četvrtom kolu, najveća su iznenađenja u dosadašnjem toku turnira.

Najprijatnije nas je iznenadio Janik Siner, Italijan koji je na putu do četvrtfinala izbacio upravo Zvereva, ali i Davida Gofana u prvoj rundi. Ipak, u osam najboljih ga je sačekao „kralj“ šljake – Rafael Nadal.
Španac je obezbedio plasman u polufinale, a isto je učinio i Dijego Švarcman nakon fantastičnog meča i trijumfa u pet setova protiv trećeg nosioca, Dominika Tima.

Kada je reč o konkurenciji dama, nema dileme, najveće iznenađenje je ispadanje prva dva nosioca.

Prvi favorit za osvajanje turnira, Simona Halep, završila je takmičenje u četvrtfinalu gde je poražena od Poljakinje, Ige Svjatek. Drugi nosioc, Katarina Pliškova, izgubila je meč druge runde od Jelene Ostapenko.
Najbolje rangirana teniserka koja je i dalje u takmičenju je Elina Svitolina, Ukrajinka koja je u četvrtfinalu opravdala ulogu favorita protiv Nadije Podoroske. U istom delu žreba, Svjatek je bila bolja od Martine Trevisan.
U preostalim četvrtfinalnim duelima sastaće se Sofija Kenin i Danijel Kolins, kao i Petra Kvitova i Laura Sigmund.

Bilo kako bilo, i danas nastavljamo da uživamo u novom teniskom spektaklu koji možete pratiti i uživo na sajtu meridianbet.rs, a u ponudi su i najjače kvote, specijali i bonusi koje ne treba da propustite.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE