Srbin igrao 10 godina u Norveškoj: Sve zavisi od srpskog mentaliteta, ovo je pravi meč za Mitrovića

Nekadašnji fudbaler Partizana, Bojan Zajić, deset godina je igrao u Norveškoj i dobro poznaje fudbalske prilike u ovoj zemlji.

Zajić je za tamošnje medije analizirao predstojeći duel sa Srbijom i ocenio koje su glavne prednosti i mane obe selekcije.

Da je utakmica igrana u martu siguran sam da bi Srbija pobedila. ovako, mislim da su virus i odlaganje malo pomogli Norvežanima i sada su šanse 50:50. Ali sada na scenu stupa srpski mentalitet, mnogi igrači su bili učesnici ovakvih utakmica, mogu da pobede, ali i da izgube sa 5:0, rekao je Zajić, a preneo “Dagbladet”.

Ovo je utakmica za Aleksandra Mitrovića, koji može da napravi ogromne probleme norveškoj odbrani, koja je najslabiji deo tima, naglasio je Zajić.

Nekadašnji fudbaler Valerenge, Sarpsborga i Sandnes Ulfa upozorio je na Erlinga Halanda.

Haland je velika opasnost, a Srbija ima spore defanzivce. Odbrana Srbije je, kao i kod Norveške, najveći problem u ovom trenutku, zaključio je pomoćni trener Sandnes Ulfa, kluba u kojem je završio karijeru pre tri godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE