Milutinov iz izolacije: Izgleda da je nemoguće izbeći širenje virusa

Nikola Milutinov je jedan od zaraženih igrača koronavirusom CSKA iz Moskve. Zbog toga nije debitovao u Evroligi za najtrofejniji tim Rusije.

Nisam imao simptome i kada sam dobio pozitivan nalaz, bio sam prilično uplašen. Psihički sam se osećao loše. Medicinsko osoblje iz kluba sve vreme je uz mene. Zatvoren sam u kući i jedva čekam da izađem napolje, rekao je Milutinov za “Walla Sports”.

On želi što pre da se vrati na teren i da zaigra u novom klubu.

Imamo neke teške utakmice na početku sezone, a ja ne mogu da pomognem. Verujem da ću kroz nekoliko dana biti spreman da se vratim aktivnostima i kućnom treningu. Pozitivna stvar u celoj ovoj priči jeste što ću nakon oporavka i povratka na teren verovatno imati veće šanse da ostanem zdrav i da neću morati da se plašim bolesti u ključnom delu sezone. Obećao sam prijateljima da ću nadoknaditi svoje odsustvo.

Problem sa koronavirusom je sve veći u ABA ligi, s tim u vezi se sve više pominje metodd mehura po uzoru na NBA ligu. Milutinov nije preterani optimista po tom pitanju.

Ne mislim da je balon lako uraditi. Zahtevaće ogromne troškove timova i Evrolige. Takođe, nisam siguran da li je izvodljivo na duži rok. Izgleda da je nemoguće izbeći širenje infekcija. Ono što je važno je da ljudi ne padnu u teško stanje i da ne dođe do široke rasprostanjenosti timova, koji bi doveli do otkazivanja igara, zaključio je Nikola Milutinov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE