Mitrović: Izginuli smo, dali srce na terenu i to je presudilo

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović smatra da je njegov tim imao veću želju od Norvežana u utakmici polufinala baraža za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

,,Orlovi” su slavili u Oslu posle produžetaka sa 2:1 uz dva pogotka Sergeja Milinković-Savića i odličnu igru tokom čitavog meča.

Lepa pobeda, mislim da smo zaslužili, dali smo sve od sebe, izginuli 120 minuta plus na terenu. Teška utakmica, sa dosta šansi, možda smo i ranije mogli da rešimo utakmicu, ali dobro, to je fudbal – kazao je Mitrović za ,,Sport klub”.

Mitrović smatra da je njego tim imao veću želju za ovom pobedom.

– Želja i volja za pobedu je bila tu. Nije bilo izgubljene lopte, dali smo srce na terenu i mislim da smo dali svoj maksimum i više želeli ovu pobedu.

Golgeter Fulama je prokomentarisao prvi gol Sergeja, s obzirom na to da mu je on i asistirao iz nezahvalne pozicije.

Bio sam u takvoj situaciji da sam samo hteo da vratim ,,živu” loptu tamo, da se nešto desi i eto. Srećom, Serđo je bio tamo i dao gol. Mogli smo da čujemo i podršku sa tribina od nekoliko naših navijača. Teška utakmica, težak teren za igru i mislim da je presudila naša želja i borba i naravno, Serđova magija kod drugog gola.

Srbija će 12. novembra dočekati Škotsku u finalu baraža za EP2021!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE