Lojd: Važno da pobedimo sve što možemo; Simonović: Sa ovakvom odbranom možemo da pobedimo bilo koga

Džordan Lojd je protiv Baskonije ostvario svoj lični rekord u Evroligi. Postigao je 30 poena i sa indeksom 34 ozbiljno konkuriše za zvanje MVP-a 2. kola Evrolige.

Posle utakmice Amerikanac je izjavio da on i saigrači žele da pobede sve utakmice koje mogu ove sezone.

Osećamo se dobro, fokusirani smo na detalje. Moramo da budemo bolji u skoku, ali svi šutiramo sa velikom dozom samopouzdanja. Važno je da pobedimo sve što možemo, da izgradimo hemiju i da budemo bolji i bolji kako sezona bude odmicala. Uvek je važno pobediti kod kuće, rekao je bivši igrač Toronta.

Marko Simonović je uz Lojda odigrao sjajno drugo poluvreme i pogodio 4 trojke iz 5 pokušaja u tom delu igre.

Zadovoljni smo, sjajna igra i pobeda. Pokazali smo da ćemo biti veoma kompetitivni i da ćemo igrati odličnu košarku. Čestitke svima, ali moram da kažem da nam zaista nedostaju naši navijači. Nadam se da će se vratiti što pre. Odbrana je uvek ključ, mi smo takav tim. Sa ovakvom odbranom kao večeras možemo da pobedimo bilo koga. Ali tek je drugo kolo, prva pobeda, idemo korak po korak, rekao je Simonović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE