Šćepanović pred Budućnost: Postoji nivo igre na kojem Partizan uvek mora da bude

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je pred meč sa Budućnosti u ABA ligi da rado prihvata izazov koji predstoji.

Osokoljeni pobedom protiv Venecije u Evrokupu, košarkaši Partizana će ugostiti Podgoričane koji su bez poraza u ovoj sezoni.

Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način – rekao je Ščepanović.

Ognjen Jaramaz smatra da njegov tim može da savlada tim iz Crne Gore.

Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo i te kako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra – istakao je Jaramaz.

Meč je na programu u subotu od 20 sati u hali ,,Ranko Žeravica” i igra se bez prisustva publike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE