Brazil demonstrirao silu, ubedljiva i Kolumbija [VIDEO]

Kompletirano je prvo kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

U poslednja dva meča sigurne pobede ostvarili su Kolumbija i Brazil i pridružili se Urugvaju i Argentini, koji su pobedili dan ranije, dok je meč između Paragvaja i Perua (2:2) jedini u kojem nije bilo pobednika u prvom kolu.

Kolumbija je u Barankilji sav posao završila u prvih 45 minuta. Duvan Zapata je na asistenciju Kvadrada doveo Kolumbiju u vođstvo, a zatim je na scenu stupio i drugi napadač Atalante, Luis Mjuriel.

Mjuriel je u 26. minutu postigao svoj prvi gol na meču, a zatim u nadoknadi vremena i drugi i postavio konačan rezultat. Treba reći i da su Kolumbijci već posle petnaestak minuta ostali bez povređenog Arijasa, a zamenio ga je Medina.

Brazil je u Sao Paulu demonstrirao silu protiv Bolivije. Markinjos i Firmino su doneli dva gola prednosti “kariokama” u prvom poluvremenu, da bi u nastavku Firmino pogodio još jednom, u strelce se upisao i Koutinjo, a između ova dva gola autogol je postigao Karasko.

Kolumbija – Venecuela 3:0 (3:0)
Zapata 16′, Mjuriel 26′, 45+3′

Brazil – Bolivija 5:0 (2:0)
Markinjos 16′, Firmino 30′, 49′, Karasko 66’ag, Koutinjo 73′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE