Crnogorci maksimalni u Ligi nacija, obrukao se golman Azerbejdžana [VIDEO]

Fudbaleri reprezentacije Crne Gore savladali su Azerbejdžan sa 2:0 na stadionu ,,Pod Goricom” u 3. kolu ,,C” lige grupe ,,1” Lige nacija.

Izabranici selektora Hadžibegića su već na startu utakmice pokazali Azerbejdžancima da neće tako lako dopustiti eventualno slavlje u svom domu i nije bilo tako.

U devetom minutu Stevan Jovetić je ,,načeo” mrežu gostiju kada je glavom iskoristio centaršut iz kornera Haksabanovića.

Nije to bila previše zanimljiva utakmica na stadionu ,,Pod Goricom”. Vodila se bitka na sredini terena, imao je Jovetić još jedan pokušaj da povisi prednost i to u drugom poluvremenu, da bi ipak u finišu, samo minut po ulasku iz igre Igor Ivanović u situaciji ,,jedan na jedan” sa golmanom Balajevim izašao kao pobednik.

Svemu je prethodila greška jednog od defanzivaca Azerbejdžana, a potom je ne tako sjajan šut Ivanovića ispustio iz ruku Balajev i pripomogao Crnogorcima da slave i ostanu maksimalni posle tri kola u ovoj grupi.

Još jedan meč iz grupe ,,1” u Ligi ,,C” odigrali su Luksemburg i Kipar, a rezultat je bio identičan. Domaći su golovima Daniela Sinanija u periodu između 12. i 26. minuta zabeležili šesti bod iz trećeg meča.

Crna Gora – Azerbjedžan 2:0 (1:0)
9′ Jovetić, 72′ Ivanović

Luksemburg – Kipar 2:0 (2:0)
12′, 26′ Sinani

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE