Marinović veruje u svoje igrače: Bilo je dovoljno vremena da se pripremimo za Zvezdu

Osim duela između Partizana i Budućnosti veliku pažnju među utakmicama 2. kola ABA lige privlači i utakmica u Čačku u kojoj će Borac dočekati Crvenu zvezdu.

Crveno-beli igraju sjajno na početku sezone, deklasirali su Cibonu u Zagrebu u prvom kolu, a juče su bili ubedljivi i protiv šampiona Španije, Baskonije.

Uprkos tome trener Borca, Marko Marinović, veruje da će se njegovi igrači predstaviti u najboljem svetlu.

Napokon Borac može da se pohvali da će u Čačku odigrati jednu zvaničnu utakmicu protiv ekipe koja nastupa u Evroligi. Nema šta, u susretu koji nas očekuje Crvena zvezda biće apsolutni favorit. Moramo imati u vidu da je Crvena zvezda sastavljena od vrhunskih pojedinaca i da je predvodi odličan trener. Zbog toga će nam biti mnogo teško. Ipak, bilo je dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč i moram da kažem da imamo veliku želju da se u narednom meču prikažemo u najboljem svetlu. Verujem u svoj tim i da ćemo u tome i uspeti, rekao je Marinović za klupski sajt.

Pobeda protiv Partizana je već arhivirana, igrači moraju da ostanu smireni i na zemlji.

Moramo znati gde smo bili prošle godine, a gde smo sad. Ne možemo imati neka velika očekivanja. Imamo svoj zadatak, a to je opstanak u ABA ligi. Naravno, svim silama ćemo se truditi da to i ostvarimo. Zbog toga će svaka pobeda u Jadranskoj ligi biti velika kao kuća. Ostvarili smo jednu pobedu, ostalo je još 25 utakmica, pa ako se sa tim saznanjem ne budemo vodili pred svaki duel sigurno je da nećemo ništa uraditi, dodao je trener Borca.

Meč Borac – Crvena zvezda na programu je u nedelju od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE