Novi tim, nova liga, nova avantura: Konteov miljenik potpisao za deveti klub u karijeri

Nigerijski fudbalek Viktor Mozes (29) ovog leta se vratio u Čelsi nakon što je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu.

Mozes je u Inter stigao na insistiranje trenera Antonija Kontea, dobio je dosta prilika i igrao sasvim solidno, ali na kraju nero-azuri nisu uspeli da se dogovore sa Čelsijem oko otkupa ugovora.

Nigerijac se tako vratio u London, ali na Stamford Bridžu ne računaju na njegove usluge. Mozes će gotovo sigurno u narednim danima napustiti Englesku i otići na novu pozajmicu.

Prema pisanju britanskih medija, Mozes će ostatak ove sezone provesti na pozajmici u Spartaku iz Moskve. Svakako treba reći da će na kraju sezone postati slobodan igrač jer mu ističe ugovor sa Čelsijem.

Mozes je u redove “plavaca” stigao leta 2012. godine iz Vigana kao velika nada, ali je čak pet sezona proveo na pozajmicama. Jedinu pravu priliku dobio je kod Kontea koji je vodio Čelsi do titule prvaka Engleske 2017. godine.

Karijeru počeo u Kristal Palasu, oduševio je u Viganu, a onda potpisao za Čelsi. U međuvremenu je igrao na pozajmicama za Liverpul, Stouk, Vest Hem, Fenerbahče i na kraju Inter.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE