Obradović pred Borac: Ovakve utakmice su najteže

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović istakao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u 2. kolu ABA lige protiv Borca iz Čačka.

Nakon poraza protiv Fenerbahčea u Evroligi, Zvezda je zabeležila dve pobede – protiv Cibone i Baskonije – a sada će želeti da nastave seriju.

Činjenica da je Borac u prvom kolu iznenadio i nadigrao Partizan sama po sebi predstavlja težak izazov za crveno-bele smatra Obradović.

Najteže su utakmice ABA lige posle velike pobede i igre iz Evrolige . Ponekad od umora ali i od zadovoljstva odigranim može da predstavlja problem u psihološkoj pripremi za utakmicu i ekipu koja zaslužuje respekt. Treba nam velika doza ozbiljnosti i fokusa da bi pobedili i izbegli bilo kakvo iznenadjenje. Borac je odlično vođen od Marka Marinovića i ekipa igra timski, a vidi se da je iskreirana dobra atmosfera. Moramo da igramo na visokom nivou kako bi naš kvalitet došao do izražaja i da bismo ostvarili pobedu – kazao je Obradović.

Meč je na programu u nedelju od 17 sati u Čačku, nakon čega naredne sedmice tim Saše Obradovića očekuje tri utakmice (dve u Evroligi i derbi sa Mornarom u regionalnom takmičenju).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE