Škotska ima plan: Raditi sve suprotno od Norveške

Fudbalska reprezentacija Škotske biće poslednja prepreka “orlovima” na putu ka Evropskom prvenstvu.

Škoti su iste večeri kada je Srbija plesala u Oslu posle penala izbacili Izrael u meču u kojem za 120 minuta nisu imali nijedan šut u okvir gola.

U komentaru škotskog BBC-a, koji je potpisao Tom Ingliš, navodi se da bi plan škotskog nacionalnog tima mogao da bude nepromenjen – plasman na EURO posle izvođenja penala.

Norveška je izabrala sukob prsa u prsa sa Srbijom, ali Škotskoj to nije u planu. Tadić, Milinković-Savić, Lazović i Gudelj napravili su mnogo problema Norvežanima i kreirali mnogo šansi za Mitrovića. Fantastični Milinković-Savić je postigao dva gola ušavši sa klupe, a šanse da i protiv Škotske bude rezerva ravne su nuli.

Škotska će biti autsajder u beogradskom meču i ukoliko uspe da frustrira onakav vezni red, praktično suprotno od onog što su radili Norvežani, tada će imati šansu. Ponovo penali? Sasvim realna opcija, navodi se u komentaru škotskog BBC-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Ibrahimović izabrao, on će biti novi trener Milana!

Kako prenosi Tutosport, Zlatan Ibrahimović je izabrao ko će biti novi trener Milana. Italijanski list tvrdi da je popularni Ibra...

POVEZANE OBJAVE