Holender o dolasku u Partizan: Nisam verovao, a onda je sve postalo ozbiljno

Novi fudbaler Partizana, Filip Holender, mogao bi da debituje za crno-bele u 163. večitom derbiju.

Srpska javnost bi mogla da ga upozna večeras u duelu Srbije i Mađarske, s obzirom da je Holender standardan kod selektora Marka Rosija, ali je pitanje da li će ga Italijan staviti u tim s oobzirom da je odigrao 70 minuta u trijumfu nad Bugarskom.

Holender je u razgovoru za klupski sajt opisao kako je došlo do prelaska u Partizan.

Sve se izdešavalo tri, četiri dana pre mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zaintresovan za mene, ali iskreno nisam verovao u tom trenutku u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo par dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga, sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor. Sve se desilo brzo i na obostrano zadovoljstvo, uz veliku želju da se priključim timu, rekao je Holender.

Mađarski reprezentativac ne poznaje nikog iz aktuelnog tima crno-belih, ali je razgovarao sa trenerom Stanojevićem.

Partizan sam pratio, više u evropskim utakmicama nego u samoj ligi, jer sam i sam imao treninge i obaveze oko fudbala. Ne znam nikoga iz ekipe, ali sam siguran da ću se brzo i dobro uklopiti u tim. Šefa Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu. Sve zavisi gde me on vidi u tom trenutku.

Od večitog derbija očekuje samo jedno.

Značilo bi nam da se smanji razlika, zaključio je Holender.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE